bridal kaleera/ wedding kalera / wedding kaleera / punjabi kalira
bridal kaleera/ wedding kalera / wedding kaleera / punjabi kalira
bridal kaleera/ wedding kalera / wedding kaleera / punjabi kalira

bridal kaleera/ wedding kalera / wedding kaleera / punjabi kalira

Regular price $45.00
Unit price  per 
Shipping calculated at checkout.

  • Handmade item